DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Kunik, A.N.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Study of the content of fat-soluble vitamins in the composition of unrefined vegetable oil | Kunik, A.N.; Куник О.М.; Куник, А. Н.; Saribekova, D.G.; Chabanova, N.R. |
2019 | Аналіз альтернативних методів визначення йодного числа нерафінованих рослинних олій | Куник, О.М.; Куник, А.Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г. |
2020 | Дослідження впливу виду пакування на термін придатності питного пастеризованого молока | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Морозова, О.М.; Сарібєкова, Д.Г. |
2017 | Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.; Салєба, Л. В.; Куриленко, Т, |
2018 | Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г. |
2020 | Технологічна експертиза маринованих шампіньйонів | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.; Яловенко, К.О. |
2016 | ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г. |
2016 | ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г. |