Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1035
Title: Удосконалення складу губної помади
Authors: Кравченко, Юлія Сергіївна
Keywords: Губна помада,
косметика,
органолептичні показники,
азулен,
вітаміни,
ланолін.
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Кравченко, Ю. С. Удосконалення складу губної помади : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Ю. С. Кравченко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 88с.
Abstract: Запропоновано удосконалений рецепт помади за рахунок додавання до класичного рецепту азулену, ланоліну та комплексу вітамінів. Досліджено органолептичні показники отриманої губної помади. Встановлено, що удосконалена губна помада відрізняється від класичної за кольором, інші показники відповідають вимогам нормативної документації. Запроновано принципову технологічну та машинно-апаратурну схему виробництва губної помади. Наведено основні вимоги до пакування, маркування, транспортування і зберігання одержаного косметичного виробу.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1035
Appears in Collections:Спеціальність 161 Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.