Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1065
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧихун, Ольга Віталіївна-
dc.date.accessioned2024-02-18T13:34:34Z-
dc.date.available2024-02-18T13:34:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧихун, О. В. Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. В. Чихун ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 80с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1065-
dc.description.abstractДосліджено можливість використання житнього, цільнозернового та пшеничного борошна першого сорту при випіканні бездріжджового хліба. Зважаючи на результати органолептичних випробувань, всі види борошна, які використали для дослідження, цілком можна застосовувати для приготування бездріжджового хліба. Досліджено можливість додавання шроту гарбуза для підвищення харчової та біологічної цінності бездріжджового хліба. Проведена органолептична оцінка одержаних зразків хліба бездріжджового з гарбузовим шротом показала, що додавання шроту в кількості 5% забезпечує відмінні органолептичні характеристики для одержаних виробів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectБездріжджовий хліб,uk_UA
dc.subjectтехнологія виробництва бездріжджового хліба,uk_UA
dc.subjectшрот гарбуза,uk_UA
dc.subjectбезпека,uk_UA
dc.subjectякість.uk_UA
dc.titleФормування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначенняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.