Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра харчових технологій
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Матеріали конференцій
Монографії
Навчальні видання
Статті
Перегляд
Автор
3
Кузьміна, Т. О.
2
Zubkova, K. V.
2
Зубкова, Е. В.
1
Bobyr, S. V.
1
Kovalevsky, К. А.
1
Kunik, A.N.
1
Stoyanova, О. V.
1
Valko, M. I.
1
Бобырь, С. В.
1
Білоконь, О. І.
.
< попередня
далі >
Тема
2
amino acids
2
minerals
2
quality
2
recipe
2
stevioside
2
vitamins
2
wine yeast
2
аминокислоты
2
амінокислоти
2
винные дрожжи
.
далі >
за датою випуску
10
2020
5
2021
1
2016
Has File(s)
16
true