Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра харчових технологій
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Матеріали конференцій
Монографії
Навчальні видання
Статті
Перегляд
Автор
1
Куник, О.М.
1
Кіона, А. О.
1
Прудцька, Є. А.
1
Сарібєкова, Ю. Г.
1
Семешко, О. Я.
1
Стоянова, О. В.,
1
Халупенко, Д. М.
1
Цибенко, М. О.
.
< попередня
Тема
2
amino acids
2
minerals
2
quality
2
recipe
2
stevioside
2
vitamins
2
wine yeast
2
аминокислоты
2
амінокислоти
2
винные дрожжи
.
далі >
за датою випуску
10
2020
5
2021
1
2016
Has File(s)
16
true