Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1131
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОкша, Любов Едуардівна-
dc.date.accessioned2024-02-27T10:53:22Z-
dc.date.available2024-02-27T10:53:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОкша, Л. Е. Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Е. Окша ; керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 86с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1131-
dc.description.abstractМетою магістерської кваліфікаційної роботи є підвищення біологічної цінності маринадів для виробництва закусочних консервів шляхом використання фруктових соків. Об’єктом дослідження є технологічні процеси виготовлення консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі» Предметом дослідження є маринад, солодкий перець, сік з аличі. Робота присвячена вдосконаленню технології маринадів для закусочних овочевих консервів з солодкого перцю. Запропоновано спосіб виготовлення маринаду щляхом заміни оцтової кислоти на сік з аличі. На основі принципах комбінаторики розроблена рецептура нових видів консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі», яка гарантує високу якість, екологічність та безпеку споживання. Рецептура консервів включає: солокий перць, сіль, цукор, сік з аличі, перець червоний молотий та часник.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПерець солодкий,uk_UA
dc.subjectмаринад,uk_UA
dc.subjectсік з аличі,uk_UA
dc.subjectрецептура,uk_UA
dc.subjectтехнологічна схема,uk_UA
dc.subjectпрофілограма,uk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleУдосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.