Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1131
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Окша, Любов Едуардівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-27T10:53:22Z | - |
dc.date.available | 2024-02-27T10:53:22Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Окша, Л. Е. Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Е. Окша ; керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 86с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1131 | - |
dc.description.abstract | Метою магістерської кваліфікаційної роботи є підвищення біологічної цінності маринадів для виробництва закусочних консервів шляхом використання фруктових соків. Об’єктом дослідження є технологічні процеси виготовлення консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі» Предметом дослідження є маринад, солодкий перець, сік з аличі. Робота присвячена вдосконаленню технології маринадів для закусочних овочевих консервів з солодкого перцю. Запропоновано спосіб виготовлення маринаду щляхом заміни оцтової кислоти на сік з аличі. На основі принципах комбінаторики розроблена рецептура нових видів консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі», яка гарантує високу якість, екологічність та безпеку споживання. Рецептура консервів включає: солокий перць, сіль, цукор, сік з аличі, перець червоний молотий та часник. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Перець солодкий, | uk_UA |
dc.subject | маринад, | uk_UA |
dc.subject | сік з аличі, | uk_UA |
dc.subject | рецептура, | uk_UA |
dc.subject | технологічна схема, | uk_UA |
dc.subject | профілограма, | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Окша Л. Е. Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування.pdf | 278.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.