Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1150
Title: Використання консолідованої інформації для підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом оптимізації асортименту товарів
Authors: Сигида, Микола Олегович
Keywords: Консолідована інформація,
оптимізація асортименту товарів,
аналіз даних,
рекомендація асортименту
Issue Date: 2023
Publisher: ХНТУ
Citation: Сигида, М. О. Використання консолідованої інформації для підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом оптимізації асортименту товарів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / М. О. Сигида ; наук. керівник доц., канд. техн. наук С. В. Вишемирська. – Херсон : ХНТУ, 2023. - 88 с.
Abstract: Дипломна робота має на меті вивчення та розробку стратегій використання консолідованої інформації для оптимізації асортименту товарів на підприємстві. Робота розглядає важливі аспекти аналізу та збору даних з для оптимізації формування асортименту товарів. Основний акцент роботи зосереджено на визначенні оптимального асортименту товарів як стратегічного інструменту для підвищення конкурентоспроможності підприємства. Застосування методів аналізу та моделювання допомагає розробити рекомендації щодо ефективного управління асортиментом, забезпечуючи оптимальні результати для підприємства в умовах конкурентного ринкового середовища. Робота визначає практичні аспекти впровадження запропонованих стратегій та надає рекомендації для підприємств, що прагнуть підвищити свою конкурентоспроможність через раціональне управління асортиментом товарів.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1150
Appears in Collections:Спеціальність 122 Консолідована інформація



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.