Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1302
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузнецова, К. Є.-
dc.date.accessioned2024-09-25T07:03:37Z-
dc.date.available2024-09-25T07:03:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКузнецова, К. Є. Проект цеха в м. Полтава з виробництва фруктово-ягідних консервів 4 мільйонів облікових банок за рік : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. Є. Кузнецова ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 82с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1302-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі бакалавра на тему «Проект цеху в м. Полтава в з виробництва фруктово-ягідних консервів 4 млн/рік» заплановано переробка плодів вишні та обліпихи. В кваліфікаційній роботі бакалавра виконано техніко-економічне обґрунтування будівництво заводу в м. Полтава. Запропоновано сорти сировини для виготовлення консервів : «Нектар вишневий» та «Варення з обліпихи».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПроектуванняuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.subjectфруктиuk_UA
dc.subjectбанкаuk_UA
dc.subjectконсерваuk_UA
dc.titleПроект цеха в м. Полтава з виробництва фруктово-ягідних консервів 4 мільйонів облікових банок за рікuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.