Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1303
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМерхель, В. О.-
dc.date.accessioned2024-09-25T07:03:50Z-
dc.date.available2024-09-25T07:03:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМерхель, В. О. Проект цеху переробки білих сортів винограду на столові та кріплені виноматеріали продуктивністю 3600 т/сезон : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. О. Мерхель ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 126с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1303-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі спроектований цех по переробці білих сортів винограду на столові сухі та ординарні кріплені виноматеріали. Представлена характеристика сировини, допоміжних матеріалів, запропонований асортимент готової продукції. Розроблена технологічна схема виробництва білих столових та кріплених виноматеріалів з використанням устаткування європейських виробників. Технологічна схема передбачає проведення процесів первинної переробки винограду, освітлення, зброджування сусла доливним способом, відстоювання, фільтрації і зберігання виноматеріалів. Також технологічна схема передбачає підброджування і спиртування пресового сусла, обробку і зберігання кріплених виноматеріалів. Проведені технологічні розрахунки продуктів і витрат допоміжних матеріалів. Виконані розрахунки кількості та підбір технологічного устаткування. Проведені розрахунки витрат пари, холоду, води й електроенергії. Представлені рекомендації використання відходів виробництва. Запропонована схема автоматизації виробничих процесів. Розроблені заходи, щодо контролювання якості продукції на всіх етапах технологічного процесу. Виявлені небезпечні чинники при виробництві та вказані засоби їх моніторингу. Розроблені рішення по будівництву головного виробничого корпусу і генерального плану підприємства. Передбачені заходи щодо охорони праці й охороні навколишнього середовища. Проведена науково-дослідницька робота по проблемам органічного виноробства.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПроектуванняuk_UA
dc.subjectвиноградuk_UA
dc.subjectсуслоuk_UA
dc.subjectспиртuk_UA
dc.subjectкупажuk_UA
dc.titleПроект цеху переробки білих сортів винограду на столові та кріплені виноматеріали продуктивністю 3600 т/сезонuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.