Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1305
Назва: | Проєкт цеху з виробництва консервів в смт. Білозерка Херсонської області потужністю 10 мільйонів облікових банок за рік |
Автори: | Половинський, Д. О. |
Ключові слова: | Проектування овочі фрукти банка консерва |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Половинський, Д. О. Проєкт цеху з виробництва консервів в смт. Білозерка Херсонської області потужністю 10 мільйонів облікових банок за рік : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Д. О. Половинський ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 87с. |
Короткий огляд (реферат): | В даній кваліфікаційній роботі бакалавра представлено проєкт цеху з виробництва консервів в смт.Білозерка Херсонської області потужністю 10 мільйонів облікових банок за рік. Передбачено виробництво двох асортиментів, а саме: Кабачки нарізані кружечками, обсмажені в томатному соусі - 32 тоб/зміну; Сік з лохини з цукром -20 тоб/зміну. Актуальність теми: одним з напрямків розвитку виробництва харчової продукції комплексна переробка продукції рослинного походження, зниження втрат під час її виробництва, покращення апаратурного оформлення технологічних процесів, випуск нових видів продукції з пролонгованими термінами зберігання, підвищеною харчовою і біологічною цінністю, функціонального призначення. 3 метою поліпшення ефективності роботи підприємств і підвищення продуктивності праці необхідна механізація й автоматизація виробництва з урахуванням впровадження надалі автоматизованих систем управління технологічними процесами. Новизна роботи: основним завданням при проєктуванні даного виробництва консервів було забезпечення якості та готової продукції, які залежать від чіткого дотримання технологічних параметрів виробництва, технічного рівня виробництва, контролю якості готової продукції. Практична цінність роботи: в даній роботі приділено особливу увагу технології виробництва, яка впливає на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічного процесу виробництва харчової продукції, характеристиці технологічних схем, показникам якості, особливостям зберігання готової продукції. За рахунок чого отримано продукцію відмінної якості, яка може бути також експортована в країни ЄС. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1305 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Половинський Д. О. Проєкт цеху з виробництва консервів в смт Білозерка Херсонської області потужністю 10. ..pdf | 504.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.