Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1306
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСєргєєв, К. В.-
dc.date.accessioned2024-09-25T07:04:20Z-
dc.date.available2024-09-25T07:04:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСєргєєв, К. В. Проект цеху переробки білих сортів винограду з виробництвом виноматеріалів для ігристих та кріплених вин продуктивністю 2200 т/сезон : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. В. Сєргєєв ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 60с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1306-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі спроектований цех переробки білих сортів винограду з виробництвом виноматеріалів для ігристих і ординарних кріплених вин. Пропонується асортимент готової продукції. Дається характеристика сировини і допоміжних матеріалів. Розроблена технологічна схема виробництва виноматеріалів для ігристих і ординарних кріплених вин, з пресуванням цілих грон винограду і використанням сучасного устаткування європейських виробників. Проведені розрахунки продуктів, допоміжних матеріалів, витрат енергетичної сировини. Проведений підбір і розрахунок кількості технологічного устаткування. Проведені розрахунки витрат пари, холоду, води й електроенергії. Представлені рекомендації використання відходів виробництва. Розроблена схема автоматизації лінії переробки винограду. Спроектована схема мікробіологічного й техно-хімічного контролю виробництва. Виявлені небезпечні чинники при виробництві та вказані засоби їх моніторингу. Розроблені рішення з будівництва головного виробничого корпусу і спроектований генеральний план підприємства. Розглянуті питання інженерії безпеки та охорони навколишнього середовища.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПроектуванняuk_UA
dc.subjectвиноградuk_UA
dc.subjectсуслоuk_UA
dc.subjectспиртuk_UA
dc.subjectкупажuk_UA
dc.titleПроект цеху переробки білих сортів винограду з виробництвом виноматеріалів для ігристих та кріплених вин продуктивністю 2200 т/сезонuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.