Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1307
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сідько, Є. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-25T07:04:28Z | - |
dc.date.available | 2024-09-25T07:04:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Сідько, Є. І. Проєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області з потужністю 12 мільйонів облікових банок за рік : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Є. І. Сідько ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 60с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1307 | - |
dc.description.abstract | У даній кваліфікаційній роботі бакалавра на тему «Проєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області » представлено проєкт цеху з виготовлення томатної пасти з масовою часткою сухих речовин 25% асептичного консервування та томатів цілих маринованих. В роботі запропоновані: новітня технологія виробництва консервів, механізація і автоматизація майже усіх процесів виробництва, маловідходне виробництво, контроль якості на кожній стадії технології, що дозволяє отримати продукт найвищої якості. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Проектування | uk_UA |
dc.subject | овочі | uk_UA |
dc.subject | фрукти | uk_UA |
dc.subject | банка | uk_UA |
dc.subject | консерва | uk_UA |
dc.title | Проєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області з потужністю 12 мільйонів облікових банок за рік | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сідько Є. І. Проект цеху з виробництва томатної подукції в с. Музиківка Херсонської області ...pdf | 843.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.