Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1307
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСідько, Є. І.-
dc.date.accessioned2024-09-25T07:04:28Z-
dc.date.available2024-09-25T07:04:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСідько, Є. І. Проєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області з потужністю 12 мільйонів облікових банок за рік : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Є. І. Сідько ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 60с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1307-
dc.description.abstractУ даній кваліфікаційній роботі бакалавра на тему «Проєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області » представлено проєкт цеху з виготовлення томатної пасти з масовою часткою сухих речовин 25% асептичного консервування та томатів цілих маринованих. В роботі запропоновані: новітня технологія виробництва консервів, механізація і автоматизація майже усіх процесів виробництва, маловідходне виробництво, контроль якості на кожній стадії технології, що дозволяє отримати продукт найвищої якості.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПроектуванняuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.subjectфруктиuk_UA
dc.subjectбанкаuk_UA
dc.subjectконсерваuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області з потужністю 12 мільйонів облікових банок за рікuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.