Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1309
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХижинська, І. О.-
dc.date.accessioned2024-09-25T07:12:43Z-
dc.date.available2024-09-25T07:12:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХижинська, І. О. Проєкт цеху в с. Любимівка (Херсонська обл.) з виробництва овочевої продукції потужністю 7 мільйонів облікових банок за рік : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / І О. Хижинська ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 74с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1309-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі бакалавра виконано проект на тему «Проєкт цеху в с. Любимівка (Херсонська обл.) з виробництва овочевої продукції потужністю 7 моб /рік. У південних регіонах України найбільш поширеними з овочевих культур є морква та перець гострий. Ці овочі мають велике значення в забезпеченні населення цінними продуктами харчування, вони є джерелом вітамінів і біологічно активних речовин важливих для здоров'я людини. Актуальним завданням є розширення консервованої продукції з овочів на основі безвідхідних технологій. В кваліфікаційній роботі бакалавра обгрунтовано будівництво підприємства з переробки овочів. Запропоновано випуск асортимента: 1. Сік морквяний з цукром – 32 тоб/зм 2. Перець гострий маринований – 24 тоб/змuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПроектуванняuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.subjectфруктиuk_UA
dc.subjectбанкаuk_UA
dc.subjectконсерваuk_UA
dc.titleПроєкт цеху в с. Любимівка (Херсонська обл.) з виробництва овочевої продукції потужністю 7 мільйонів облікових банок за рікuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.