Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1333
Title: Формування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоїв
Authors: Ніколаєнко, М. Р.
Keywords: Лікеро-горілчана продукція
якість
властивості
стандарт
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Ніколаєнко, М. Р. Формування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. Р. Ніколаєнко ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Ю. В. Березовський. – Хмельницький : ХНТУ, 2024.
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена питанням розвитку вітчизняного ринку лікеро-горілчаної продукції, оцінки її споживних властивостей, розвитку нормативно-правової бази та контролю якості таких виробів. Темою роботи є дослідження проблем розвитку вітчизняного ринку лікеро-горілчаних товарів та визначення їх якості. Об’єктом дослідження є лікеро- горілчана продукція. Предметом дослідження є формування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоїв. Метою роботи є проведення товарознавчої оцінки лікеро-горілчаних виробів. У роботі розглянуто споживні властивості лікеро-горілчаних виробів, подано загальну характеристику та класифікацію алкогольних напоїв, що реалізуються на території України. У основній частині роботи аналізуються законодавчі вимоги та стандарти якості лікеро-горілчаних напоїв, тенденції розвитку ринку алкогольної продукції, оцінка якості алкогольних напоїв за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Результатом проведеного дослідження є встановлений факт, який вказує на те, що вміст спирту залежить від якості сировини, технології виготовлення та терміну витримки. Це доводить те, що кожен лікеро-горілчаний виріб може різнитися між собою.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1333
Appears in Collections:Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.