Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1338
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДомбровський, К. А.-
dc.date.accessioned2024-10-08T09:42:04Z-
dc.date.available2024-10-08T09:42:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДомбровський, К. А. Дослідження асортименту та якості чоловічого швейного верхнього одягу : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. А. Домбровський ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Й. Расторгуєва. – Хмельницький : ХНТУ, 2024.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1338-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра на тему: «Дослідження асортименту та якості чоловічого швейного верхнього одягу» є актуальною оскільки від вирішення проблеми якості швейних виробів та їх асортименту залежить успіх роботи підприємства. Об’єктом роботи є верхній чоловічий швейний одяг. Предметом дослідження є процес прогнозування та оцінювання якості швейних виробів та асортимент верхнього чоловічого одягу. Методи дослідження: аналізу та порівняння, статистичні методи. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти формування асортименту та якості швейних виробів. В другому розділі проведено дослідження асортименту чоловічого верхнього чоловічого одягу на прикладі Staff Ukrainian Clothing Company, проаналізовано методи оцінки та прогнозування якості швейних виробів та розроблено концептуальну модель оцінювання якості швейних виробів. В третьому розділі досліджено особливості охорони праці на швейному виробництві, проаналізовано проблеми охорони праці на швейному підприємстві.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectАсортиментuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.subjectшвейні виробиuk_UA
dc.subjectчоловічий верхній одягuk_UA
dc.titleДослідження асортименту та якості чоловічого швейного верхнього одягуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 182 Технології легкої промисловості



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.