Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1448
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Школьний, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-04T12:07:47Z | - |
dc.date.available | 2024-11-04T12:07:47Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Школьний, В. В. Проєкт цеху з виробництва плодово-овочевих консервів в с. Посад-Покровське Херсонської області з потужністю 7 мільйонів облікових банок за рік : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В В. Школьний ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 106с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1448 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота бакалавра має за мету - розробку проєкту консервного цеху в селі Посад-Покровське Херсонської області з виробництва консервів потужністю 7 мільйони облікових банок за рік «Брусниця з яблуками»- 32 тоб/зміну. Актуальність теми: Виробництво консервованих салатів залишається актуальним з кількох причин: консервовані салати являють собою зручний та довговічний спосіб збереження овочів та зелені; вони можуть зберігатися протягом тривалого часу без потреби холодильника; консервовані салати готові до вживання відразу після відкриття банки, що робить їх зручним та швидким рішенням для приготування їжі; завдяки процесу консервації салати зберігають свій смак та поживні властивості, що забезпечує стабільну якість продукту; вони також доступні протягом усього року, незалежно від сезонності овочів. Виробництво ж консервованої брусниці з яблуками є актуальним також з наступних причин: брусниця та яблука є багатими джерелами вітамінів та антиоксидантів, що робить їх корисними для здоров'я, а комбінація цих фруктів надає консервам особливий смак та унікальні поживні властивості; консервована брусниця з яблуками може використовуватися як начинка для випічки, добавка до вівсянки, йогуртів, мюслі, салатів, морозива та інших десертів, що робить її популярним продуктом для різноманітних кулінарних експериментів; консервовані фрукти та ягоди мають тривалий термін зберігання та можуть бути доступні у будь-яку пору року, навіть поза сезоном свіжих фруктів. Новизна роботи: представленої роботи у розширені асортименту виробництва консервованої продукції, використання маловідходних технологій. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Проектування | uk_UA |
dc.subject | овочі | uk_UA |
dc.subject | фрукти | uk_UA |
dc.subject | банка | uk_UA |
dc.subject | консерва | uk_UA |
dc.title | Проєкт цеху з виробництва плодово-овочевих консервів в с. Посад-Покровське Херсонської області з потужністю 7 мільйонів облікових банок за рік | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Школьний В. В. Проєкт цеху з виробництва плодово-овочевих консервів в с. Посад-Покровське Херсонської області ...pdf | 407.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.