Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1448
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШкольний, В. В.-
dc.date.accessioned2024-11-04T12:07:47Z-
dc.date.available2024-11-04T12:07:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШкольний, В. В. Проєкт цеху з виробництва плодово-овочевих консервів в с. Посад-Покровське Херсонської області з потужністю 7 мільйонів облікових банок за рік : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В В. Школьний ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 106с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1448-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра має за мету - розробку проєкту консервного цеху в селі Посад-Покровське Херсонської області з виробництва консервів потужністю 7 мільйони облікових банок за рік «Брусниця з яблуками»- 32 тоб/зміну. Актуальність теми: Виробництво консервованих салатів залишається актуальним з кількох причин: консервовані салати являють собою зручний та довговічний спосіб збереження овочів та зелені; вони можуть зберігатися протягом тривалого часу без потреби холодильника; консервовані салати готові до вживання відразу після відкриття банки, що робить їх зручним та швидким рішенням для приготування їжі; завдяки процесу консервації салати зберігають свій смак та поживні властивості, що забезпечує стабільну якість продукту; вони також доступні протягом усього року, незалежно від сезонності овочів. Виробництво ж консервованої брусниці з яблуками є актуальним також з наступних причин: брусниця та яблука є багатими джерелами вітамінів та антиоксидантів, що робить їх корисними для здоров'я, а комбінація цих фруктів надає консервам особливий смак та унікальні поживні властивості; консервована брусниця з яблуками може використовуватися як начинка для випічки, добавка до вівсянки, йогуртів, мюслі, салатів, морозива та інших десертів, що робить її популярним продуктом для різноманітних кулінарних експериментів; консервовані фрукти та ягоди мають тривалий термін зберігання та можуть бути доступні у будь-яку пору року, навіть поза сезоном свіжих фруктів. Новизна роботи: представленої роботи у розширені асортименту виробництва консервованої продукції, використання маловідходних технологій.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПроектуванняuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.subjectфруктиuk_UA
dc.subjectбанкаuk_UA
dc.subjectконсерваuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва плодово-овочевих консервів в с. Посад-Покровське Херсонської області з потужністю 7 мільйонів облікових банок за рікuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.