Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1644
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрисенко, А. О.-
dc.date.accessioned2025-02-26T13:19:34Z-
dc.date.available2025-02-26T13:19:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКрисенко, А. О. Технологічна експертиза та оцінка якості йогуртів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. О. Крисенко ; наук. керівник д-р техн. наук, проф. О. Я. Семешко. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 94 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1644-
dc.description.abstractВ літературно-теоретичній частині визначена концепція здорового харчування та сформульовані напрямки розвитку індустрії оздоровчих продуктів. Доведена функціональність кисломолочних продуктів та розглянута можливість збагачення їх нутрієнтного складу рослинною сировиною. Проаналізовані дефекти кисломолочних продуктів та визначено причини їх появи. В методичній частині наведено методики органолептичного, фізико-хімічного та мікробіологічного дослідження показників якості йогурту. Обґрунтована технологія виробництва йогурту, розроблена апаратурно-технологічна схема. обрано обладнання. Виконані продуктові розрахунки. Запропонована схема технохімічного контролю. Розглянуто програми-передумови та розроблено план НАССР. В експериментальній частині досліджено органолептичні показники зразків йогурту, проведена їх бальна оцінка. Проведено аналіз потенційних шкідливих та небезпечних факторів при виробництві йогурту, запропоновано заходи з їх усунення.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПродукти оздоровчого призначенняuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectтехнологічна експертизаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості йогуртівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.