Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1645
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖадлун, М. А.-
dc.date.accessioned2025-02-26T13:53:12Z-
dc.date.available2025-02-26T13:53:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЖадлун, М. А. Технологічна експертиза та оцінка якості кави розчинної сублімованої : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. А. Жадлун ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 86с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1645-
dc.description.abstractПроведено теоретичний аналіз сучасного асортименту та технологій виробництва кави розчинної в Україні. Запропоновано план НАССР процесу виробництва кави розчинної сублімованої. Критична контрольна точка - біологічна - знаходиться на стадії зволоження кави після обсмажування зерен. Запропонована технологічна та машинно-апаратурна схема процесу одержання кави розчинної сублімованої. Досліджено маркування та органолептичні характеристики кави розчинної сублімованої торгових марок «Jacobs Monarch», «Buco», «Carte Noire» та «Dolce Aroma». Проведено бальне оцінювання органолептичних показників зразків кави розчинної сублімованої.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectТехнологічна експертизаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectкава розчинна сублімованаuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості кави розчинної сублімованоїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.