Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1646
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКоваленко, В. О.-
dc.date.accessioned2025-02-26T13:53:30Z-
dc.date.available2025-02-26T13:53:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКоваленко, В. О. Технологічна експертиза та оцінка якості сирів плавлених : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. О. Коваленко ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 89 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1646-
dc.description.abstractВ літературно-теоретичній частині розглянуто тенденції та перспективи розвитку ринку сиру в Україні та світі. Наведено асортимент та теоретичні основи виготовлення плавлених сирів. Визначено вади харчового продукту та причини їх появ. В технологічній частині наведена характеристика основної сировини та допоміжних матеріалів, запропонована технологія, обрано ефективне обладнання та розроблена апаратурно-технологічна схема. Виконані розрахунки. Надана схема хіміко-технологічного контролю. Проведена ідентифікація небезпечних чинників та аналіз ризиків при виробництві плавленого сиру. Визначено критичні контрольні точки та розроблено план НАССР, який включає в себе процедури моніторингу і коригувальні дії. Досліджено пакування, маркування та органолептичні показники якості зразків плавленого скибкового сиру з вмістом жиру в сухій речовині 55%. Проаналізовані шкідливі та небезпечні виробничі фактори характерні для виготовлення плавленого сири. Запропоновані засоби з охорони праці.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectСири плавленіuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectтехнологічна експертизаuk_UA
dc.subjectхіміко-технологічний контрольuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості сирів плавленихuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.