Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1646Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Коваленко, В. О. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-02-26T13:53:30Z | - |
| dc.date.available | 2025-02-26T13:53:30Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Коваленко, В. О. Технологічна експертиза та оцінка якості сирів плавлених : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. О. Коваленко ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 89 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1646 | - |
| dc.description.abstract | В літературно-теоретичній частині розглянуто тенденції та перспективи розвитку ринку сиру в Україні та світі. Наведено асортимент та теоретичні основи виготовлення плавлених сирів. Визначено вади харчового продукту та причини їх появ. В технологічній частині наведена характеристика основної сировини та допоміжних матеріалів, запропонована технологія, обрано ефективне обладнання та розроблена апаратурно-технологічна схема. Виконані розрахунки. Надана схема хіміко-технологічного контролю. Проведена ідентифікація небезпечних чинників та аналіз ризиків при виробництві плавленого сиру. Визначено критичні контрольні точки та розроблено план НАССР, який включає в себе процедури моніторингу і коригувальні дії. Досліджено пакування, маркування та органолептичні показники якості зразків плавленого скибкового сиру з вмістом жиру в сухій речовині 55%. Проаналізовані шкідливі та небезпечні виробничі фактори характерні для виготовлення плавленого сири. Запропоновані засоби з охорони праці. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
| dc.subject | Сири плавлені | uk_UA |
| dc.subject | технологія | uk_UA |
| dc.subject | технологічний процес | uk_UA |
| dc.subject | технологічна експертиза | uk_UA |
| dc.subject | хіміко-технологічний контроль | uk_UA |
| dc.subject | якість | uk_UA |
| dc.subject | безпечність | uk_UA |
| dc.title | Технологічна експертиза та оцінка якості сирів плавлених | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Коваленко В. О. Технологічна експертиза та оцінка якості сирів плавлених.pdf | 498.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.