Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1648
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОльшанський, О. І.-
dc.date.accessioned2025-02-26T13:53:52Z-
dc.date.available2025-02-26T13:53:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОльшанський, О. І. Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцарелла : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. І. Ольшанський ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1648-
dc.description.abstractВ літературно-теоретичній частині розглянуто особливості та сучасні технології виробництва розсільних сирів моцарелла. В технологічній частині наведена характеристика основної та допоміжної сировини, запропонована технологія, обрано обладнання та розроблена апаратурно-технологічна схема. Виконані технологічні розрахунки. Обґрунтована необхідність проведення хіміко-технологічного контролю, складена його поопераційна схема. Ідентифіковано небезпечні чинники та проведено аналіз ризиків при виробництві розсільного сиру моцарелла, визначено критичні контрольні точки. Розроблено план НАССР. Проведено дослідження пакування, маркування та органолептичних показників якості зразків сиру моцарелла. Розглянуто шкідливі та небезпечні виробничі фактори. Наведена їх характеристика та заходи, які направлені на зниження їх впливу на працюючих. Зроблено висновки по роботі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectСири розсільніuk_UA
dc.subjectмоцареллаuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectтехнологічна експертизаuk_UA
dc.subjectхіміко-технологічний контрольuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцареллаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.