Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1649
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРедковець, А. І.-
dc.date.accessioned2025-02-26T13:56:28Z-
dc.date.available2025-02-26T13:56:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРедковець, А. І. Технологічна експертиза та оцінка якості консервів «Ікра з кабачків» : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. І. Редковець ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 92 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1649-
dc.description.abstractВ роботі визначено стан овочеконсервної галузі України та наведені умови випуску якісної конкурентоспроможної продукції. Розглянуто можливі дефекти овочевих консервів, причини їх появи. Обрана сировина, обґрунтована технологія виробництва консервів «Ікра з кабачків». Запропоновано основне та допоміжне технологічне обладнання. Виконані розрахунки. Наведена схема хіміко-технологічного контролю. Ідентифіковано небезпечні чинники при переробці рослинної сировини, проаналізовано ризики їх появи та визначено критичні контрольні точки. Розроблено план НАССР. Досліджено упакування та маркування обраних зразків овочевої ікри. Визначено органолептичні показники консервів «Ікра з кабачків». Проведена їх дегустація. Здійснено аналіз трудового процесу при виробництві овочевої ікри на наявність шкідливих та небезпечних виробничих факторів. Запропоновано заходи з їх усунення. Зроблено висновки по роботі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectЗакусочні консервиuk_UA
dc.subjectовочева ікраuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості консервів «Ікра з кабачків»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.