Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1650
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шарков, О. Е. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-26T13:57:12Z | - |
dc.date.available | 2025-02-26T13:57:12Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шарков, О. Е. Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільної : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. Е. Шарков ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 92с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1650 | - |
dc.description.abstract | Проведено технологічну експертизу халви соняшникової ванільної торгових марок: «Zolotoi vek», «1», «Seed’Welth» та «Хіт Продукт». Проаналізовано асортимент та технології виробництва халви соняшникової ванільної. Запропоновано технологічну схему виробництва халви, підібрано обладнання для даного процесу, проведено технологічні розрахунки сировини та допоміжних матеріалів. Визначено критичні контрольні точки під час виробництва халви соняшникової ванільної на стадіях охолодження та вимішування халви, розроблено елементи плану НАССР. Проведено аналіз маркування та органолептичне дослідження зразків халви соняшникової ванільної різних торгових марок. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Халва ванільна | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | технологічна експертиза | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | піноутворювач | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.title | Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільної | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шарков О. Е. Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільної.pdf | 530.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.