Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1650
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШарков, О. Е.-
dc.date.accessioned2025-02-26T13:57:12Z-
dc.date.available2025-02-26T13:57:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШарков, О. Е. Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільної : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. Е. Шарков ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 92с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1650-
dc.description.abstractПроведено технологічну експертизу халви соняшникової ванільної торгових марок: «Zolotoi vek», «1», «Seed’Welth» та «Хіт Продукт». Проаналізовано асортимент та технології виробництва халви соняшникової ванільної. Запропоновано технологічну схему виробництва халви, підібрано обладнання для даного процесу, проведено технологічні розрахунки сировини та допоміжних матеріалів. Визначено критичні контрольні точки під час виробництва халви соняшникової ванільної на стадіях охолодження та вимішування халви, розроблено елементи плану НАССР. Проведено аналіз маркування та органолептичне дослідження зразків халви соняшникової ванільної різних торгових марок.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectХалва ванільнаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectтехнологічна експертизаuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectпіноутворювачuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості халви ванільноїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.