Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1650
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шарков, О. Е. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-26T13:57:12Z | - |
dc.date.available | 2025-02-26T13:57:12Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шарков, О. Е. Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільної : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. Е. Шарков ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 92с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1650 | - |
dc.description.abstract | Проведено технологічну експертизу халви соняшникової ванільної торгових марок: «Zolotoi vek», «1», «Seed’Welth» та «Хіт Продукт». Проаналізовано асортимент та технології виробництва халви соняшникової ванільної. Запропоновано технологічну схему виробництва халви, підібрано обладнання для даного процесу, проведено технологічні розрахунки сировини та допоміжних матеріалів. Визначено критичні контрольні точки під час виробництва халви соняшникової ванільної на стадіях охолодження та вимішування халви, розроблено елементи плану НАССР. Проведено аналіз маркування та органолептичне дослідження зразків халви соняшникової ванільної різних торгових марок. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Халва ванільна | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | технологічна експертиза | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | піноутворювач | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.title | Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільної | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шарков О. Е. Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільної.pdf | 530.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.