Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1818
Title: | Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олій |
Authors: | Євенко, Г. А. |
Keywords: | Купажування олії купажовані органолептичні показники фізико-хімічні показники жирнокислотний склад залишкова кількість пестицидів кваліметрична експертиза комплексний показник якості |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ХНТУ |
Citation: | Євенко, Г. А. Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олій : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Г. А. Євенко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 97 с. |
Abstract: | В роботі проведено аналіз ринку купажованих олій в Україні та вимог щодо якості та безпеки купажованої рослинної олії. Розроблено алгоритм технологічної експертизи купажованих рослинних олій відповідно до законодавчих вимог та загальну схему комплексної експертизи купажованої олії. Розроблено загальну схему отримання купажованих рослинних олій, апаратурно-технологічну схема отримання двокомпонентних купажованих рослинних олій, схему технохімічного контролю та основні процедури технохімічного контролю процесу купажування. Проведено дослідження маркування, органолептичних та основних фізико-хімічних показників 3 зразків соняшниково-оливкового міксу різних торгових марок, які реалізуються в Україні. Проведено аналіз жирнокислотного складу та залишкових кількостей пестицидів в зразках купажованої олії. Проведено кваліметричну експертизу зразків та визначено комплексний показник якості зразків купажованої олії за допомогою адитивної моделі комплексної оцінки. |
URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1818 |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Євенко Г. А. Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олій .pdf | 562.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.