Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1819
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагляда, О. В.-
dc.date.accessioned2025-03-28T12:19:22Z-
dc.date.available2025-03-28T12:19:22Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗагляда, О. В. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності функціональних напоїв на основі купажування соків : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. В. Загляда ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1819-
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано сучасний ринок функціональних напоїв та визначено напрямки розвитку харчової промисловості в наведеній галузі. Розглянута доцільність купажування соків для збагачення їх нутрієнтного складу та отримання напою з лікувально-профілактичними властивостями. В методичній частині наведено методики визначення органолептичних та фізико-хімічних показників якості сокових напоїв. Обґрунтована технологія купажування соків, здійснено вибір обладнання, виконано продуктові розрахунки. Складено схему хіміко-технологічного контролю виробництва. Розглянуто обов’язкові програми-передумови та розроблено план НАССР виробництва купажованих соків. В експериментальній частині розроблено рецептуру функціональних напоїв на основі морквяного соку. Проведено органолептичні дослідження та балова оцінка якості отриманих зразків. Проаналізовано умови праці при виробництві сокової продукції та запропоновано заходи щодо усунення шкідливих та небезпечних виробничих факторів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectСокові напоїuk_UA
dc.subjectморквяний сікuk_UA
dc.subjectобліпихаuk_UA
dc.subjectбрусницяuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectконтроль виробництваuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності функціональних напоїв на основі купажування соківuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.