Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1820Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Захарчук, Л. Р. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-28T12:23:01Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-28T12:23:01Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Захарчук, Л. Р. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Р. Захарчук ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 84 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1820 | - |
| dc.description.abstract | В літературній частині проведено аналіз ринку функціональних продуктів та визначено принципи їх створення. Доведена доцільність розробки інноваційних продуктів функціонального призначення на основі майонезу. В методичній частині наведено методики органолептичного та фізико-хімічного визначення показників якості майонезу. Обґрунтована технологія виробництва майонезу періодичним способом, обрано обладнання, розроблена апаратурно-технологічна схема. Виконані продуктові розрахунки. Запропонована схема хіміко-технологічного контролю. Розроблено програми-передумови та план НАССР. В експериментальній частині запропонована рецептура та досліджено органолептичні показники зразків майонезу. Проведена їх бальна оцінка. Виконано аналіз потенційних шкідливих та небезпечних факторів при виробництві майонезу та запропоновано заходи з їх усунення. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
| dc.subject | Функціональні продукти | uk_UA |
| dc.subject | майонез | uk_UA |
| dc.subject | жирно-кислотний склад | uk_UA |
| dc.subject | технологічний процес | uk_UA |
| dc.subject | безпечність | uk_UA |
| dc.subject | показники якості | uk_UA |
| dc.title | Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Захарчук Л. Р. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.