Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1820
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗахарчук, Л. Р.-
dc.date.accessioned2025-03-28T12:23:01Z-
dc.date.available2025-03-28T12:23:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗахарчук, Л. Р. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Р. Захарчук ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1820-
dc.description.abstractВ літературній частині проведено аналіз ринку функціональних продуктів та визначено принципи їх створення. Доведена доцільність розробки інноваційних продуктів функціонального призначення на основі майонезу. В методичній частині наведено методики органолептичного та фізико-хімічного визначення показників якості майонезу. Обґрунтована технологія виробництва майонезу періодичним способом, обрано обладнання, розроблена апаратурно-технологічна схема. Виконані продуктові розрахунки. Запропонована схема хіміко-технологічного контролю. Розроблено програми-передумови та план НАССР. В експериментальній частині запропонована рецептура та досліджено органолептичні показники зразків майонезу. Проведена їх бальна оцінка. Виконано аналіз потенційних шкідливих та небезпечних факторів при виробництві майонезу та запропоновано заходи з їх усунення.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectФункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectмайонезuk_UA
dc.subjectжирно-кислотний складuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначенняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.