Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1821
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовальова, Д. Д.-
dc.date.accessioned2025-03-28T12:27:15Z-
dc.date.available2025-03-28T12:27:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКовальова, Д. Д. Технологічна експертиза та оцінювання якості печива із суміші борошна : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. Д. Ковальова ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 95 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1821-
dc.description.abstractВ роботі описано та проаналізовано виробництво борошняних кондитерських виробів, наведено визначення функціональних та оздоровчих продуктів, описані сучасні способи виробництва галет із суміші борошна з додаванням волоських горіхів, а також визначено етапи технологічної експертизи. Розроблена технологічна та апаратурно-технологічна схеми виробництва галет із суміші цільнозернового та гречаного борошна з додаванням волоських горіхів, встановлено критичну контрольну точку – випікання, виявлені небезпечні чинники виробництва (фізичні, хімічні та біологічні) та складений план НАССР. В експериментальній частині розроблено рецептуру та проведено технологічну експертизу та оцінку якості чотирьох зразків галетного печива при різному співвідношенні суміші цільнозернового та гречаного борошна із додаванням волоських горіхів. Визначено шкідливі та небезпечні фактори, що можуть виникнути на робочому місці лаборанта виробничої лабораторії. Запропоновані методи їх усунення або зниження рівня небезпечного впливу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectТехнологічна експертизаuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectгалетиuk_UA
dc.subjectволоські горіхиuk_UA
dc.subjectплан НАССРuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінювання якості печива із суміші борошнаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.