Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1822
Назва: | Формування та оцінювання якості і безпечності томатного соусу функціонального призначення |
Автори: | Корольова, О. М. |
Ключові слова: | Томати томатні соуси оцінка якості технологічна схема функціональні інгредієнти |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Корольова, О. М. Формування та оцінювання якості і безпечності томатного соусу функціонального призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. М. Корольова ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 115 с. |
Короткий огляд (реферат): | Томатний соус є важливим елементом в раціоні харчування людини, оскільки він є популярним способом зберегти томатну продукцію та забезпечити поживними речовинами в осінньо-зимовий період. В роботі охарактеризовано сучасний стан та перспективи розвитку ринку томатних соусів в Україні та світі. В технологічній частині описано схему виробництва томатного соусу, проведено основні технологічні розрахунки сировини, підібрано обладнання для обраної схеми виробництва томатного соусу, розроблено схему хіміко-технологічного контролю, на основі якої були визначені основні небезпечні фактори та складений план НАССР. В експериментальній частині розроблено рецептуру та проведено приготування томатного соусу «Українського традиційного домашнього» з додаванням функціональних інгредієнтів. Проведено аналіз умов праці на виробництві, вказані основні небезпечні фактори, які присутні на виробництві та вивчені основні види інструктажів з охорони праці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1822 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корольова О. М. Формування та оцінювання якості і безпечності томатного соусу функціонального призначення.pdf | 302.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.