Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1823
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрасний, Д. М.-
dc.date.accessioned2025-03-28T12:34:56Z-
dc.date.available2025-03-28T12:34:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКрасний, Д. М. Технологічна експертиза та оцінка якості крафтових хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. М. Красний ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 94 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1823-
dc.description.abstractВ роботі обґрунтовано використання у виробництві булочних і здобних виробів ефірних олій, а також плодів які їх містять у великій кількості. Запропоновано ввести до тіста порошок кореню імбиру і шкірку плодів цитрусових (цедра лимону, апельсину). Запропонована рецептура крафтових булочних виробів, розроблена технологічна схема виготовлення булочки з імбиром і лимонною цедрою однофазним безопарним способом за прискореною технологією, апаратурно-технологічна схема виробництва в мініпекарні, проведено розрахунок виходу булочних виробів і пофазна рецептура приготування тіста безопарним способом. Наведено хіміко-технологічний контроль виробництва здобних булочок. Встановлені програми-передумови для крафтових пекарень та проведено розробку системи НАССР для крафтових виробництв. В експериментальній частині проведено дослідження впливу додавання порошку із кореню імбиру і цедри лимону на технологічний процес і якість крафтових булочних виробів. Проведено аналіз умов праці на крафтовому пекарському виробництві, наведено шкідливі та небезпечні фактори виробничого процесу. Розроблено інструкцію з охорони праці на робочому місці тістоміса.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectБулочні виробиuk_UA
dc.subjectкрафтові технологіїuk_UA
dc.subjectпорошок кореню імбируuk_UA
dc.subjectцедра лимонуuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості крафтових хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.