Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1823
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Красний, Д. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-28T12:34:56Z | - |
dc.date.available | 2025-03-28T12:34:56Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Красний, Д. М. Технологічна експертиза та оцінка якості крафтових хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. М. Красний ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 94 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1823 | - |
dc.description.abstract | В роботі обґрунтовано використання у виробництві булочних і здобних виробів ефірних олій, а також плодів які їх містять у великій кількості. Запропоновано ввести до тіста порошок кореню імбиру і шкірку плодів цитрусових (цедра лимону, апельсину). Запропонована рецептура крафтових булочних виробів, розроблена технологічна схема виготовлення булочки з імбиром і лимонною цедрою однофазним безопарним способом за прискореною технологією, апаратурно-технологічна схема виробництва в мініпекарні, проведено розрахунок виходу булочних виробів і пофазна рецептура приготування тіста безопарним способом. Наведено хіміко-технологічний контроль виробництва здобних булочок. Встановлені програми-передумови для крафтових пекарень та проведено розробку системи НАССР для крафтових виробництв. В експериментальній частині проведено дослідження впливу додавання порошку із кореню імбиру і цедри лимону на технологічний процес і якість крафтових булочних виробів. Проведено аналіз умов праці на крафтовому пекарському виробництві, наведено шкідливі та небезпечні фактори виробничого процесу. Розроблено інструкцію з охорони праці на робочому місці тістоміса. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Булочні вироби | uk_UA |
dc.subject | крафтові технології | uk_UA |
dc.subject | порошок кореню імбиру | uk_UA |
dc.subject | цедра лимону | uk_UA |
dc.title | Технологічна експертиза та оцінка якості крафтових хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Красний Д. М. Технологічна експертиза та оцінка якості крафтових хлібобулочних виробів .pdf | 198.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.