Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1826| Title: | Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності дієтичних галет |
| Authors: | Овчаренко, О. О. |
| Keywords: | Дієтичні продукти борошняні кондитерські вироби борошно галета технологія безпечність показники якості |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | ХНТУ |
| Citation: | Овчаренко, О. О. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності дієтичних галет : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. О. Овчаренко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 87 с. |
| Abstract: | В літературній частині наведена класифікація асортименту харчових продуктів дієтичного призначення, проведено аналіз сировини при створенні борошняних кондитерських виробів спеціального призначення, визначена можливість застосування нетрадиційних видів борошна при виготовлені галет дієтичного призначення. В методичній частині вивчено методики органолептичного та фізико-хімічного визначення показників якості галет. Обґрунтована технологія виробництва галет дієтичного призначення з приготуванням тіста на дріжджах та хімічних розпушувачах. Здійснено вибір технологічного обладнання. Виконані продуктові розрахунки. Розроблена схема хіміко-технологічного контролю. Складено програми-передумови та план НАССР. В експериментальній частині запропонована рецептура галет дієтичного призначення та досліджено органолептичні показники дослідних зразків. Проведена їх оцінка за 5-баловою шкалою. Розглянуто питання охорони праці на підприємствах з виробництва борошняних кондитерських виробів. |
| URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1826 |
| Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Овчаренко О. О. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності дієтичних галет.pdf | 580.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.