Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1827
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Д. В.-
dc.date.accessioned2025-03-28T12:51:19Z-
dc.date.available2025-03-28T12:51:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПузік, Д. В. Удосконалення рецептури та оцінювання якості і безпечності безалкогольних кавових напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. В. Пузік ; наук. керівник доц., д-р техн. наук О. Я. Семешко. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 97 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1827-
dc.description.abstractВ роботі удосконалено рецептуру безалкогольного кавового напою та здійснено оцінювання його якості для виробництва високоякісного та безпечного продукту. Розглянуто сучасний стан ринку виробництва безалкогольних напоїв в Україні, проведено аналіз асортименту безалкогольних напоїв на вітчизняному ринку. Удосконалено рецептуру безалкогольного кавового напою для виробництва на підприємствах галузі на основі органолептичних показників якості готового напою. Розроблено оптимальну технологічну схему безалкогольного кавового напою потужністю 1000 дал, виконано технологічні розрахунки необхідної сировини, зроблено підбір та розраховано кількість технологічного обладнання. Проведено ідентифікацію та аналіз небезпечних чинників виробництва безалкогольного кавового напою, у результаті чого виявлено критичні контрольні точки – фільтрування води та пастеризацію напою, встановлено їх граничні значення та методи коригування. Розроблено план НАССР для виробництва безалкогольного кавового напою. Представлено заходи, що забезпечують збереження здоров’я та життя працівників виробництв безалкогольних напоїв.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectБезалкогольний кавовий напійuk_UA
dc.subjectводаuk_UA
dc.subjectцукорuk_UA
dc.subjectцукровий сиропuk_UA
dc.subjectпастеризаціяuk_UA
dc.titleУдосконалення рецептури та оцінювання якості і безпечності безалкогольних кавових напоївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.