Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at KNTU
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра харчових технологій
Монографії
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 1 of 1
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Розробка інноваційної продукції для забезпечення конкурентоспроможності консервних підприємств Херсонського регіону.
Валько, М. І.
;
Валько, Н. И.
;
Valko, M. I.
;
Стоянова, О. В.,
;
Зубкова, К. В.,
;
Бобирь, С. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 1 of 1
Discover
Author
1
Valko, M. I.
1
Бобирь, С. В.
1
Валько, М. І.
1
Валько, Н. И.
1
Зубкова, К. В.,
1
Стоянова, О. В.,
Subject
1
stevioside
1
vegetable and berry raw materials
1
безопасность пищевой продукции
1
безпека харчової продукції
1
инновационные технологии
1
качество
1
компот
1
компот.
1
консерви
1
консервы
.
< previous
next >
Date issued
1
2021
Has File(s)
1
true