Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1902
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вітмановський, Є. І. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T09:10:57Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T09:10:57Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Вітмановський, Є. І. Удосконалення технології червоних вин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Є. І. Вітмановський ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 89 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1902 | - |
dc.description.abstract | Визначені способи удосконалення якості вин і аналіз якості виноматеріалів, отриманих з використанням цих способів. В результаті досліджень встановлені оптимальні режими теплової обробки і бродіння м’язги червоних сортів винограду, що забезпечують отримання вин з покращеними властивостями та складом щодо контролю. Досліджені способи обробки виноматеріалів оклеювальними препаратами для забезпечення прозорості та стабільності вин і встановлені оптимальні співвідношення та діапазон доз оклеювальних препаратів. Проведений органолептичний аналіз отриманих вин і встановлений зв’язок з хімічним складом. Розроблено удосконалену технологічну схему виробництва натуральних червоних столових вин на основі проведених досліджень. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | М’язга | uk_UA |
dc.subject | ферментні препарати | uk_UA |
dc.subject | теплова обробка | uk_UA |
dc.subject | активні сухі дріжджі | uk_UA |
dc.subject | бродіння на м’яззі | uk_UA |
dc.subject | бентоніт | uk_UA |
dc.subject | желатин | uk_UA |
dc.subject | фенольні сполуки | uk_UA |
dc.subject | барвні речовини | uk_UA |
dc.subject | стабільність виноматеріалів | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології червоних вин | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вiтмановський Є. І. Удосконалення технології червоних вин.pdf | 663.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.