Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1905
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корнієнко, Ю. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T09:29:22Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T09:29:22Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Корнієнко, Ю. О. Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництва : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Ю. О. Корнієнко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 95 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1905 | - |
dc.description.abstract | Актуальність теми зумовлена важливістю харчової промисловості для економіки України, особливо консервного виробництва, яке сприяє зменшенню втрат сільськогосподарської продукції та забезпеченню населення продовольством. Використання різноманітної сировини, необхідність дотримання жорстких вимог до якості й асортименту, а також прагнення до збереження натуральних властивостей продуктів визначають високий рівень складності й важливість розвитку галузі. Основна мета магістерського дослідження полягає в розробці та обґрунтуванні рекомендацій щодо вдосконалення організації та методики обліку й аналізу технологічних втрат на підприємствах плодоовочевої консервної галузі. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Технологічні втрати | uk_UA |
dc.subject | матеріальні ресурси | uk_UA |
dc.subject | первісна вартість | uk_UA |
dc.subject | логістика | uk_UA |
dc.subject | облік | uk_UA |
dc.subject | аналіз | uk_UA |
dc.subject | методика | uk_UA |
dc.title | Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництва | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корнієнко Ю. О. Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництва.pdf | 484.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.