Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1905
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКорнієнко, Ю. О.-
dc.date.accessioned2025-04-09T09:29:22Z-
dc.date.available2025-04-09T09:29:22Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКорнієнко, Ю. О. Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництва : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Ю. О. Корнієнко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 95 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1905-
dc.description.abstractАктуальність теми зумовлена важливістю харчової промисловості для економіки України, особливо консервного виробництва, яке сприяє зменшенню втрат сільськогосподарської продукції та забезпеченню населення продовольством. Використання різноманітної сировини, необхідність дотримання жорстких вимог до якості й асортименту, а також прагнення до збереження натуральних властивостей продуктів визначають високий рівень складності й важливість розвитку галузі. Основна мета магістерського дослідження полягає в розробці та обґрунтуванні рекомендацій щодо вдосконалення організації та методики обліку й аналізу технологічних втрат на підприємствах плодоовочевої консервної галузі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectТехнологічні втратиuk_UA
dc.subjectматеріальні ресурсиuk_UA
dc.subjectпервісна вартістьuk_UA
dc.subjectлогістикаuk_UA
dc.subjectоблікuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectметодикаuk_UA
dc.titleУдосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.