Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1905
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корнієнко, Ю. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T09:29:22Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T09:29:22Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Корнієнко, Ю. О. Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництва : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Ю. О. Корнієнко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 95 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1905 | - |
dc.description.abstract | Актуальність теми зумовлена важливістю харчової промисловості для економіки України, особливо консервного виробництва, яке сприяє зменшенню втрат сільськогосподарської продукції та забезпеченню населення продовольством. Використання різноманітної сировини, необхідність дотримання жорстких вимог до якості й асортименту, а також прагнення до збереження натуральних властивостей продуктів визначають високий рівень складності й важливість розвитку галузі. Основна мета магістерського дослідження полягає в розробці та обґрунтуванні рекомендацій щодо вдосконалення організації та методики обліку й аналізу технологічних втрат на підприємствах плодоовочевої консервної галузі. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Технологічні втрати | uk_UA |
dc.subject | матеріальні ресурси | uk_UA |
dc.subject | первісна вартість | uk_UA |
dc.subject | логістика | uk_UA |
dc.subject | облік | uk_UA |
dc.subject | аналіз | uk_UA |
dc.subject | методика | uk_UA |
dc.title | Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництва | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корнієнко Ю. О. Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництва.pdf | 484.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.