Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1905
Title: Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництва
Authors: Корнієнко, Ю. О.
Keywords: Технологічні втрати
матеріальні ресурси
первісна вартість
логістика
облік
аналіз
методика
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Корнієнко, Ю. О. Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництва : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Ю. О. Корнієнко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 95 с.
Abstract: Актуальність теми зумовлена важливістю харчової промисловості для економіки України, особливо консервного виробництва, яке сприяє зменшенню втрат сільськогосподарської продукції та забезпеченню населення продовольством. Використання різноманітної сировини, необхідність дотримання жорстких вимог до якості й асортименту, а також прагнення до збереження натуральних властивостей продуктів визначають високий рівень складності й важливість розвитку галузі. Основна мета магістерського дослідження полягає в розробці та обґрунтуванні рекомендацій щодо вдосконалення організації та методики обліку й аналізу технологічних втрат на підприємствах плодоовочевої консервної галузі.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1905
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.