Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1907
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаксимюк, П. С.-
dc.date.accessioned2025-04-09T09:36:18Z-
dc.date.available2025-04-09T09:36:18Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМаксимюк, П. С. Дослідження використання місцевої рослинної сировини для виробництва чатні : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. С. Максимюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1907-
dc.description.abstractДана тема досліджень є актуальною, ще й тому, що сьогодні перед харчовими системами стоїть завдання не лише забезпечувати населення калорійними продуктами, які задовольняють енергетичні потреби, але й збагачувати їх функціональними інгредієнтами для боротьби з прихованим голодом та покращення харчування. Ще у 2019 році в Європейському Союзі в рамках Європейського зеленого курсу (European Green Deal) було заявлено про перехід до більш здорового, справедливого та екологічно чистого харчування. Основні положення і результати роботи були представлені на V Міжнародній науковій конференції «Інновації та науковий потенціал світу», яка відбулася 25 жовтня 2024 р., м. Умань, Україна (опубліковані в збірнику матеріалів наукової конференції).uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectЧатніuk_UA
dc.subjectгарбузuk_UA
dc.subjectцибуляuk_UA
dc.subjectмісцева сировинаuk_UA
dc.subjectуварюванняuk_UA
dc.subjectзакуска до м’ясаuk_UA
dc.titleДослідження використання місцевої рослинної сировини для виробництва чатніuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.