Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1907
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Максимюк, П. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T09:36:18Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T09:36:18Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Максимюк, П. С. Дослідження використання місцевої рослинної сировини для виробництва чатні : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. С. Максимюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1907 | - |
dc.description.abstract | Дана тема досліджень є актуальною, ще й тому, що сьогодні перед харчовими системами стоїть завдання не лише забезпечувати населення калорійними продуктами, які задовольняють енергетичні потреби, але й збагачувати їх функціональними інгредієнтами для боротьби з прихованим голодом та покращення харчування. Ще у 2019 році в Європейському Союзі в рамках Європейського зеленого курсу (European Green Deal) було заявлено про перехід до більш здорового, справедливого та екологічно чистого харчування. Основні положення і результати роботи були представлені на V Міжнародній науковій конференції «Інновації та науковий потенціал світу», яка відбулася 25 жовтня 2024 р., м. Умань, Україна (опубліковані в збірнику матеріалів наукової конференції). | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Чатні | uk_UA |
dc.subject | гарбуз | uk_UA |
dc.subject | цибуля | uk_UA |
dc.subject | місцева сировина | uk_UA |
dc.subject | уварювання | uk_UA |
dc.subject | закуска до м’яса | uk_UA |
dc.title | Дослідження використання місцевої рослинної сировини для виробництва чатні | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Максимюк П. С. Дослідження використання місцевої рослинної сировини для виробництва чатні.pdf | 698.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.