Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1909
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олійник, П. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T09:45:19Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T09:45:19Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Олійник, П. С. Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленого : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. С. Олійник ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 85 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1909 | - |
dc.description.abstract | Метою цієї роботи є удосконалення технологічної схеми виробництва яблучного соку освітленого шляхом додавання пектинового розчину, який отримують з відходів яблучних вичавок після пресування.Об’єкт дослідження – технологічні схема виготовлення яблучного соку освітленого з додаванням пектинового розчину. Предмет дослідження – яблука сортів осіннього терміну дозрівання української селекції (Пепинка золотиста , Слава Переможцям ), яблучні вичавки, пектиновий розчин. В кваліфікаційній роботі магістра проаналізовано: аналіз потенціалу ринку яблук в Україні (оцінка сировинної бази) ; теоретико-методологічні підходи щодо дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва сокової продукції. Досліджено сучасні технології яблучного соку на основі наукових статей та проведено патентний пошук. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Технологія | uk_UA |
dc.subject | процес | uk_UA |
dc.subject | яблучний сік | uk_UA |
dc.subject | освітлення | uk_UA |
dc.subject | пектиновий розчин | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.title | Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленого | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Олійник П. С. Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленого.pdf | 272.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.