Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1909
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОлійник, П. С.-
dc.date.accessioned2025-04-09T09:45:19Z-
dc.date.available2025-04-09T09:45:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОлійник, П. С. Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленого : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. С. Олійник ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1909-
dc.description.abstractМетою цієї роботи є удосконалення технологічної схеми виробництва яблучного соку освітленого шляхом додавання пектинового розчину, який отримують з відходів яблучних вичавок після пресування.Об’єкт дослідження – технологічні схема виготовлення яблучного соку освітленого з додаванням пектинового розчину. Предмет дослідження – яблука сортів осіннього терміну дозрівання української селекції (Пепинка золотиста , Слава Переможцям ), яблучні вичавки, пектиновий розчин. В кваліфікаційній роботі магістра проаналізовано: аналіз потенціалу ринку яблук в Україні (оцінка сировинної бази) ; теоретико-методологічні підходи щодо дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва сокової продукції. Досліджено сучасні технології яблучного соку на основі наукових статей та проведено патентний пошук.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectТехнологіяuk_UA
dc.subjectпроцесuk_UA
dc.subjectяблучний сікuk_UA
dc.subjectосвітленняuk_UA
dc.subjectпектиновий розчинuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.titleДослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленогоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.