Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсьмухіна, Т. Г.-
dc.date.accessioned2025-04-09T09:50:16Z-
dc.date.available2025-04-09T09:50:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОсьмухіна, Т. Г. Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. Г. Осьмухіна ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910-
dc.description.abstractДана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів» і присвячена аналізу відомих способів виробництва закусочних консервів в технології виробництва овочевих консервів, виявленню недоліків в організації та проведенні виробництва і пошуку способів розширення асортименту виробів. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальної записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectКонсервиuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectстерилізаціяuk_UA
dc.titleУдосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.