Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осьмухіна, Т. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T09:50:16Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T09:50:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Осьмухіна, Т. Г. Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. Г. Осьмухіна ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 78 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910 | - |
dc.description.abstract | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів» і присвячена аналізу відомих способів виробництва закусочних консервів в технології виробництва овочевих консервів, виявленню недоліків в організації та проведенні виробництва і пошуку способів розширення асортименту виробів. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальної записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Консерви | uk_UA |
dc.subject | овочі | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | стерилізація | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Осьмухіна Т. Г. Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів.pdf | 306.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.