Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осьмухіна, Т. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T09:50:16Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T09:50:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Осьмухіна, Т. Г. Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. Г. Осьмухіна ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 78 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910 | - |
dc.description.abstract | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів» і присвячена аналізу відомих способів виробництва закусочних консервів в технології виробництва овочевих консервів, виявленню недоліків в організації та проведенні виробництва і пошуку способів розширення асортименту виробів. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальної записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Консерви | uk_UA |
dc.subject | овочі | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | стерилізація | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Осьмухіна Т. Г. Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів.pdf | 306.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.