Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910| Title: | Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів | 
| Authors: | Осьмухіна, Т. Г. | 
| Keywords: | Консерви овочі технологія стерилізація  | 
| Issue Date: | 2024 | 
| Publisher: | ХНТУ | 
| Citation: | Осьмухіна, Т. Г. Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. Г. Осьмухіна ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 78 с. | 
| Abstract: | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів» і присвячена аналізу відомих способів виробництва закусочних консервів в технології виробництва овочевих консервів, виявленню недоліків в організації та проведенні виробництва і пошуку способів розширення асортименту виробів. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальної записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. | 
| URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910 | 
| Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Осьмухіна Т. Г. Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів.pdf | 306.7 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.