Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910
Title: Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів
Authors: Осьмухіна, Т. Г.
Keywords: Консерви
овочі
технологія
стерилізація
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Осьмухіна, Т. Г. Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. Г. Осьмухіна ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 78 с.
Abstract: Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів» і присвячена аналізу відомих способів виробництва закусочних консервів в технології виробництва овочевих консервів, виявленню недоліків в організації та проведенні виробництва і пошуку способів розширення асортименту виробів. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальної записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.