Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1913
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Солодун, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T10:01:26Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T10:01:26Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Солодун, С. В. Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. В. Солодун ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 73 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1913 | - |
dc.description.abstract | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією» і присвячена аналізу відомих способів переробки плодів в технології виробництва джемів, варення і конфітюру та виявленню недоліків в організації та проведенні виробництва солодощів і пошуку способів переробки відходів. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальнї записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Конфітюр | uk_UA |
dc.subject | цукор | uk_UA |
dc.subject | джем | uk_UA |
dc.subject | варення | uk_UA |
dc.title | Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Солодун С. В. Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією.pdf | 507.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.