Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1913
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСолодун, С. В.-
dc.date.accessioned2025-04-09T10:01:26Z-
dc.date.available2025-04-09T10:01:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСолодун, С. В. Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. В. Солодун ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1913-
dc.description.abstractДана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією» і присвячена аналізу відомих способів переробки плодів в технології виробництва джемів, варення і конфітюру та виявленню недоліків в організації та проведенні виробництва солодощів і пошуку способів переробки відходів. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальнї записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectКонфітюрuk_UA
dc.subjectцукорuk_UA
dc.subjectджемuk_UA
dc.subjectваренняuk_UA
dc.titleДослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологієюuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.