Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1913| Title: | Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією | 
| Authors: | Солодун, С. В. | 
| Keywords: | Конфітюр цукор джем варення  | 
| Issue Date: | 2024 | 
| Publisher: | ХНТУ | 
| Citation: | Солодун, С. В. Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. В. Солодун ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 73 с. | 
| Abstract: | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією» і присвячена аналізу відомих способів переробки плодів в технології виробництва джемів, варення і конфітюру та виявленню недоліків в організації та проведенні виробництва солодощів і пошуку способів переробки відходів. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальнї записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. | 
| URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1913 | 
| Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Солодун С. В. Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією.pdf | 507.4 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.