Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1987
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСалєба, Л. В.-
dc.contributor.authorРацук, М. Є.-
dc.contributor.authorSaleba, L. V.-
dc.contributor.authorRatsuk, M. Y.-
dc.date.accessioned2025-06-25T11:05:25Z-
dc.date.available2025-06-25T11:05:25Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСтан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості : матеріали VІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 30 травня 2025 р., м. Хмельницький / під ред. Л. В. Салєби, М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ ; ХНУ, 2025. – 208 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1987-
dc.description.abstractУ збірнику тез висвітлено актуальні питання галузі хімічних технологій, легкої та текстильної промисловості, харчової хімії і біотехнологій, інноваційних технологій виробництва харчових добавок та косметичних засобів, безпеки харчових продуктів, стандартизації і сертифікації, економічних та екологічних аспектів галузі. Окрему увагу приділено темам очищення стічних вод від барвників, впливу бойових дій на гідролітичну кислотність ґрунтів, контролю якості військового одягу, застосуванню мікроорганізмів у харчових технологіях, впровадженню біологічно активних інгредієнтів у косметиці, дослідженню якості та безпечності харчових продуктів, екологічним чинникам впливу на сировину та новим тенденціям еко-пакування. Conference proceedings capture an overview of current challenges and developments in chemical technologies, light and textile industries, food chemistry and biotechnology, innovative production technologies for food additives and cosmetic products, food safety, standardization and certification, as well as the economic and environmental dimensions of the sector. Particular attention is given to dyes wastewater treatment, the impact of active warfare on the hydrolytic acidity of soils, quality control of military clothing, the use of microorganisms in food technologies, the implementation of biologically active ingredients in cosmetics, food quality and safety researching, to environmental factors affecting raw materials and emerging trends in eco-friendly packaging solutions.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУ ; ХНУuk_UA
dc.subjectХімічні технологіїuk_UA
dc.subjectлегка промисловістьuk_UA
dc.subjectтекстильна промисловістьuk_UA
dc.subjectхіміяuk_UA
dc.subjectбіотехнологіїuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectкосметичні засобиuk_UA
dc.subjectбезпека харчових продуктівuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectочищення стічних водuk_UA
dc.subjectбарвникиuk_UA
dc.subjectгідролітична кислотність ґрунтівuk_UA
dc.subjectконтроль якостіuk_UA
dc.subjectвійськовий одягuk_UA
dc.subjectмікроорганізмиuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectінгредієнтиuk_UA
dc.subjectякість харчових продуктівuk_UA
dc.subjectchemical technologiesuk_UA
dc.subjectlight industryuk_UA
dc.subjecttextile industryuk_UA
dc.subjectchemistryuk_UA
dc.subjectbiotechnologiesuk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.subjectfood additivesuk_UA
dc.subjectcosmetic productsuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.subjectstandardizationuk_UA
dc.subjectcertificationuk_UA
dc.subjectwastewater treatmentuk_UA
dc.subjectdyesuk_UA
dc.subjecthydrolytic acidity of soilsuk_UA
dc.subjectquality controluk_UA
dc.subjectmilitary clothinguk_UA
dc.subjectmicroorganismsuk_UA
dc.subjectfood technologiesuk_UA
dc.subjectingredientsuk_UA
dc.subjectfood qualityuk_UA
dc.titleСтан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeCurrent state and prospects for the development of chemical, food, perfume and cosmetics industriesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.