Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2135
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБунчак, Д. О.-
dc.date.accessioned2025-09-15T10:20:33Z-
dc.date.available2025-09-15T10:20:33Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБунчак, Д. О. Дослідження системи мотивації і стимулювання праці персоналу готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ТОВ «БАРОЛО») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Д. О. Бунчак ; наук. керівник д-р філос., ст. викл. О. С. Билим. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2135-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто: поняття та сутність системи мотивації та стимулювання праці; визначено особливості та характеристику системи мотивації персоналу у сфері гостинності; досліджено підходи до визначення ефективних методів мотивації та стимулювання праці працівників закладів харчування; розглянуто загальну характеристику ТОВ «Бароло»; оцінено стан мотиваційної політики в ресторанному господарстві; проаналізовано рівень задоволеності персоналу умовами праці та рівнем мотивації; визначено пропозиції щодо удосконалення методів стимулювання праці у сфері гостинності; розглянуто впровадження сучасних технологій управління мотивацією персоналу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectМотивація персоналуuk_UA
dc.subjectстимулювання праціuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний комплексuk_UA
dc.subjectуправління персоналомuk_UA
dc.subjectнематеріальні стимулиuk_UA
dc.subjectматеріальне заохоченняuk_UA
dc.subjectактивність працівниківuk_UA
dc.subjectмотиваційний механізмuk_UA
dc.titleДослідження системи мотивації і стимулювання праці персоналу готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ТОВ «БАРОЛО»)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 073 Менеджмент



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.