Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2242
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНестерук, В. П.-
dc.date.accessioned2025-10-24T12:00:29Z-
dc.date.available2025-10-24T12:00:29Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationНестерук, В. П. Технологічна експертиза та оцінка якості каш швидкого приготування : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. П. Нестерук ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2242-
dc.description.abstractВ літературно-теоретичній частині проаналізовано вітчизняний ринок круп’яної продукції та наведено її асортимент. Розглянуто особливості технології виробництва круп’яної продукції швидкого приготування. Визначено дефекти круп’яних виробів та причини їх появ. В технологічній частині наведена характеристика основної та допоміжної сировини в виробництві вівсяної каші швидкого приготування. Запропонована технологічна схема. Виконано технологічні розрахунки за обраною рецептурою. Розроблена схема хіміко-технологічного контролю. Ідентифіковано небезпечні чинники та проведено аналіз ризиків, визначено критичні контрольні точки при виробництві каші швидкого приготування. Розроблений план НАССР містить процедури моніторингу та корегувальні дії. Досліджено пакування, маркування та органолептичні показники вівсяної каші миттєвого приготування ТМ «АХА», ТМ «Своя лінія», ТМ «Вівсянушка». Експертним методом проведена балова оцінка готових до вживання обраних зразків. Розглянуто заходи з охорони праці на підприємствах круп’яної галузі. Зроблено висновки по роботі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectКаші швидкого приготуванняuk_UA
dc.subjectвівсяні хлоп’яuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectтехнологічна експертизаuk_UA
dc.subjectхіміко-технологічний контрольuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості каш швидкого приготуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.