Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2242| Title: | Технологічна експертиза та оцінка якості каш швидкого приготування |
| Authors: | Нестерук, В. П. |
| Keywords: | Каші швидкого приготування вівсяні хлоп’я технологія технологічна експертиза хіміко-технологічний контроль безпека якість органолептичні показники |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | ХНТУ |
| Citation: | Нестерук, В. П. Технологічна експертиза та оцінка якості каш швидкого приготування : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. П. Нестерук ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 88 с. |
| Abstract: | В літературно-теоретичній частині проаналізовано вітчизняний ринок круп’яної продукції та наведено її асортимент. Розглянуто особливості технології виробництва круп’яної продукції швидкого приготування. Визначено дефекти круп’яних виробів та причини їх появ. В технологічній частині наведена характеристика основної та допоміжної сировини в виробництві вівсяної каші швидкого приготування. Запропонована технологічна схема. Виконано технологічні розрахунки за обраною рецептурою. Розроблена схема хіміко-технологічного контролю. Ідентифіковано небезпечні чинники та проведено аналіз ризиків, визначено критичні контрольні точки при виробництві каші швидкого приготування. Розроблений план НАССР містить процедури моніторингу та корегувальні дії. Досліджено пакування, маркування та органолептичні показники вівсяної каші миттєвого приготування ТМ «АХА», ТМ «Своя лінія», ТМ «Вівсянушка». Експертним методом проведена балова оцінка готових до вживання обраних зразків. Розглянуто заходи з охорони праці на підприємствах круп’яної галузі. Зроблено висновки по роботі. |
| URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2242 |
| Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Нестерук В. П. Технологічна експертиза та оцінка якості каш швидкого приготування.pdf | 499.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.