Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2246
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСонічева, С. О. В.-
dc.date.accessioned2025-10-24T12:00:54Z-
dc.date.available2025-10-24T12:00:54Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСонічева, С. О. В. Технологічна експертиза та оцінка якості безлактозного молока : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / С. О. В. Сонічева ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2246-
dc.description.abstractВ літературно-теоретичній частині наведено аналіз світового ринку безлактозних молочних продуктів і сучасні тенденції виробництва безлактозного молока; охарактеризовано хімічний склад та особливості переробки молока без лактози. В технологічній частині проведено вибір та дано характеристику сировини для виробництва безлактозного молока; зазначено основні етапи технологічного процесу виробництва, використання ферменту лактази та альтернативних методів усунення лактози; наведено вплив технологічних параметрів на органолептичні властивості для збереження поживної цінності продукту. В роботі розроблені елементи системи НАССР з визначенням критичних контрольних точок, у розділі з організації контролю якості продукції наведено результати перевірки відповідності різних торгових марок виробництва безлактозного молока, запропоновано методики, для дослідження фізико-хімічних показників якості. У розділі з охорони праці розроблені заходи з безпечності роботи на молокопереробному підприємстві.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectБезлактозне молокоuk_UA
dc.subjectтехнологічна експертизаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectсистема НАССРuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості безлактозного молокаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.