Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2247
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФіленюк, К. В.-
dc.date.accessioned2025-10-24T12:01:01Z-
dc.date.available2025-10-24T12:01:01Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФіленюк, К. В. Технологічна експертиза та оцінка якості йогурту полуничного : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. В. Філенюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2247-
dc.description.abstractВ роботі запропоновано технологію виробництва йогурту резервуарним способом, наведено переваги даної технології, розроблено машинно-апаратурну схему одержання йогурту полуничного, підібрано обладнання для даного процесу. Виконано технологічні розрахунки основної сировини для виробництва йогурту полуничного. Проаналізовано небезпечні фактори, що можуть виникати при виробництві йогурту. Визначено критичні контрольні точки та запропоновано план НАССР. Проведено оцінювання якості та безпечності йогурту полуничного різних торгових марок. Робота містить містить результати досліджень якості зразків йогуртів торгових марок «Дольче» (Україна), «DANONE» (Україна) та «Mlekovita» (Польща) та оцінку відповідності органолептичних характеристик вимогам нормативних документів вимогам нормативних документів. Наведено особливості організації охорони праці жінок на підприємстві.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectЙогурти полуничніuk_UA
dc.subjectтехнологічна експертизаuk_UA
dc.subjectоцінка якості та безпечностіuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості йогурту полуничногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.