Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2249Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Євтушенко, І. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-24T12:01:12Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-24T12:01:12Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Євтушенко, І. В. Проєкт будівництва консервного заводу з переробки овочів у селі Грозне Херсонської області потужністю 11 мільйонів облікових банок за рік : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / І. В. Євтушенко ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 86 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2249 | - |
| dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі на тему «Проєкт будівництва консервного заводу з переробки овочів у селі Грозне Херсонської області потужністю 11 мільйонів облікових банок за рік» представлено запроєктовано 2 виробничі лінії, а саме: перший асортимент - «Пюре із шпинату» - 12 тоб/зміну; другий асортимент - « Соус томатний літній» - 24 тоб/зміну. Метою кваліфікаційної роботи є техніко-економічне обґрунтування доцільності будівництва нового консервного заводу, розробка основних технологічних рішень щодо переробки овочів та організації виробництва із зазначеною проєктною потужністю. У роботі розглядаються питання вибору сировинної бази, складу обладнання, планування виробничих процесів, санітарно-гігієнічних вимог, енергозабезпечення та охорони праці. Кваліфікаційна робота включає пояснювальну записку та графічну частину. Пояснювальна записка містить такі розділи: анотація, зміст, вступ, техніко-економічне обґрунтування, технологічна частина, автоматизація виробничих процесів, будівельна частина, наукова частина, інженерія безпеки, охорона навколишнього середовища, висновки, список використаних джерел, додатки. Пояснювальна записка складається з: сторінки – 86, таблиці – 51, рисунків - 5, джерел літератури – 28. Графічна частина складається з 4 креслень на аркушах паперу А1: перший лист – генеральний план заводу, другий лист - план виробничого цеху, третій лист - продольні розрізи виробничих лінії, четвертий лист - поперечні розріз ліній. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
| dc.subject | Консервний завод | uk_UA |
| dc.subject | вибір сировинної бази | uk_UA |
| dc.subject | переробка овочів | uk_UA |
| dc.subject | технологічні рішенння | uk_UA |
| dc.subject | санітарно-гігієнічні вимоги | uk_UA |
| dc.subject | енергозабезпечення | uk_UA |
| dc.subject | охорона праці | uk_UA |
| dc.title | Проєкт будівництва консервного заводу з переробки овочів у селі Грозне Херсонської області потужністю 11 мільйонів облікових банок за рік | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Євтушенко І. В. Проєкт будівництва консервного заводу з переробки овочів у селі Грозне Херсонської області ...pdf | 543.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.