Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2249
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвтушенко, І. В.-
dc.date.accessioned2025-10-24T12:01:12Z-
dc.date.available2025-10-24T12:01:12Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЄвтушенко, І. В. Проєкт будівництва консервного заводу з переробки овочів у селі Грозне Херсонської області потужністю 11 мільйонів облікових банок за рік : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / І. В. Євтушенко ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2249-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі на тему «Проєкт будівництва консервного заводу з переробки овочів у селі Грозне Херсонської області потужністю 11 мільйонів облікових банок за рік» представлено запроєктовано 2 виробничі лінії, а саме: перший асортимент - «Пюре із шпинату» - 12 тоб/зміну; другий асортимент - « Соус томатний літній» - 24 тоб/зміну. Метою кваліфікаційної роботи є техніко-економічне обґрунтування доцільності будівництва нового консервного заводу, розробка основних технологічних рішень щодо переробки овочів та організації виробництва із зазначеною проєктною потужністю. У роботі розглядаються питання вибору сировинної бази, складу обладнання, планування виробничих процесів, санітарно-гігієнічних вимог, енергозабезпечення та охорони праці. Кваліфікаційна робота включає пояснювальну записку та графічну частину. Пояснювальна записка містить такі розділи: анотація, зміст, вступ, техніко-економічне обґрунтування, технологічна частина, автоматизація виробничих процесів, будівельна частина, наукова частина, інженерія безпеки, охорона навколишнього середовища, висновки, список використаних джерел, додатки. Пояснювальна записка складається з: сторінки – 86, таблиці – 51, рисунків - 5, джерел літератури – 28. Графічна частина складається з 4 креслень на аркушах паперу А1: перший лист – генеральний план заводу, другий лист - план виробничого цеху, третій лист - продольні розрізи виробничих лінії, четвертий лист - поперечні розріз ліній.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectКонсервний заводuk_UA
dc.subjectвибір сировинної базиuk_UA
dc.subjectпереробка овочівuk_UA
dc.subjectтехнологічні рішеннняuk_UA
dc.subjectсанітарно-гігієнічні вимогиuk_UA
dc.subjectенергозабезпеченняuk_UA
dc.subjectохорона праціuk_UA
dc.titleПроєкт будівництва консервного заводу з переробки овочів у селі Грозне Херсонської області потужністю 11 мільйонів облікових банок за рікuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.