Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2261
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКуліш, В. Р.-
dc.date.accessioned2025-10-30T11:20:01Z-
dc.date.available2025-10-30T11:20:01Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКуліш, В. Р. Дослідження технологічного процесу виготовлення та оцінка якості взуття : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. Р. Куліш ; наук. керівник доц., канд. с.-г. наук С. М. Коб’яков. – Хмельницький : ХНТУ, 2025.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2261-
dc.description.abstractВступна частина. Робота присвячена технології виробництва взуття, темою роботи є «Дослідження технологічного процесу виготовлення та оцінка якості взуття». Об'єктом дослідження було обрано виробництво взуття. Предмет дослідження ‒ встановлення основних етапів виробництва взуття та його різновиди. Новизна дослідження полягає у визначенні якості та споживчих властивостей шкіряного взуття. Основна частина. У роботі розглядаються: сучасні тенденції розвитку вітчизняного ринку взуття, фактори формування споживчих властивостей і асортименту шкіряного взуття, штучні і синтетичні взуттєві матеріали, вибір матеріалів для виробництва, різновиди взуття, технологічний процес виробництва взуття, основні етапи виробництва взуття, перелік операції з яких складається процес масового виробництва взуття, показники якості взуття, якість та споживчі властивості шкіряного взуття, вимоги до якості шкіряного взуття. Описуються основні етапи виробництва взуття та його різновиди, перелік операції з яких складається процес масового виробництва взуття, тестування, важливий етап контролю якості взуття, якість та споживчі властивості шкіряного взуття. Надано вибір матеріалів для виробництва взуття, технологічний процес виробництва взуття, перелік операції з яких складається процес масового виробництва взуття та вимоги до якості шкіряного взуття. Заключна частина. Результатом проведеного дослідження стало визначення показників якості взуття, тестування, важливий етап контролю якості взуття, якість та споживчі властивості шкіряного взуття.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectЕтапи виробництва взуттяuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectспоживчі властивостіuk_UA
dc.titleДослідження технологічного процесу виготовлення та оцінка якості взуттяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 182 Технології легкої промисловості



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.