Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/227
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯловенко, К.О.-
dc.date.accessioned2020-10-26T17:35:56Z-
dc.date.available2020-10-26T17:35:56Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЯловенко К. О. Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. О. Яловенко ; наук. керівник д.т.н., професор Сарібєкова Д.Г. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/227-
dc.descriptionкваліфікаційна робота бакалаврuk_UA
dc.description.abstractБакалаврська робота присвячена актуальній проблемі визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих. У роботі було виконано літературно-теоретичну та методичну частини, розділи з організації контролю якості продукції та охорони праці, на підставі результатів яких визначено показники якості та методи їх контролю для шампіньйонів консервованих та проведено технологічну експертизу трьох зразків шампіньйонів консервованих ТМ «Верес», ТМ «Своя лінія» та ТМ «De Lux».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectгриби шампіньйониuk_UA
dc.subjectмаринуванняuk_UA
dc.subjectстерилізаціяuk_UA
dc.subjectтехнологічна експертизаuk_UA
dc.titleВизначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованихuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Яловенко К.О. 4БХП.pdf341.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.