Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/227
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯловенко, К.О.-
dc.date.accessioned2020-10-26T17:35:56Z-
dc.date.available2020-10-26T17:35:56Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЯловенко К. О. Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. О. Яловенко ; наук. керівник д.т.н., професор Сарібєкова Д.Г. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/227-
dc.descriptionкваліфікаційна робота бакалаврuk_UA
dc.description.abstractБакалаврська робота присвячена актуальній проблемі визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих. У роботі було виконано літературно-теоретичну та методичну частини, розділи з організації контролю якості продукції та охорони праці, на підставі результатів яких визначено показники якості та методи їх контролю для шампіньйонів консервованих та проведено технологічну експертизу трьох зразків шампіньйонів консервованих ТМ «Верес», ТМ «Своя лінія» та ТМ «De Lux».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectгриби шампіньйониuk_UA
dc.subjectмаринуванняuk_UA
dc.subjectстерилізаціяuk_UA
dc.subjectтехнологічна експертизаuk_UA
dc.titleВизначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованихuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Яловенко К.О. 4БХП.pdf341.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.