Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2308
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСалєба, Л. В.-
dc.contributor.authorSaleba, L. V.-
dc.contributor.authorРацук, М. Є.-
dc.contributor.authorRatsuk, M. Y.-
dc.date.accessioned2025-12-11T08:10:22Z-
dc.date.available2025-12-11T08:10:22Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationНауково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості : матеріали ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і здобувачів освіти, 21 листопада 2025 р., м. Хмельницький / під ред. Л. В. Салєби, М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 232 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2308-
dc.description.abstractУ збірнику тез висвітлено актуальні питання галузі хімічних технологій, легкої і текстильної промисловості, харчової хімії і біотехнології, інноваційних технологій виробництва харчових добавок та косметичних засобів, експертизи та безпеки харчових продуктів, стандартизації та сертифікації, економічних аспектів виробництва, а також екологічної безпеки хімічних і харчових технологій. Велика кількість робіт присвячена синтезу нових сполук, застосуванню глибоких евтектичних розчинників, використанню нових компонентів у косметичних засобах. Актуальні дослідження, пов’язані з безпекою і вдосконаленням рецептур та технологій виробництва функціональних і традиційних харчових продуктів. Значна увага приділена питанням вторинної переробки, безвідходним технологіям та очищенню стічних вод. The collection of abstracts covers current issues in the field of chemical technologies, light and textile industries, food chemistry and biotechnology, innovative technologies to produce food additives and cosmetics, food product expertise and safety, standardization and certification, economic aspects of production, as well as environmental safety of chemical and food technologies. Many works are devoted to the synthesis of new compounds, the use of deep eutectic solvents, and the use of new components in cosmetics. Current research related to the safety and improvement of recipes and technologies to produce functional and traditional food products. Considerable attention is paid to issues of secondary processing, waste-free technologies and wastewater treatment.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectХімічні технологіїuk_UA
dc.subjectлегка промисловістьuk_UA
dc.subjectтекстильна промисловістьuk_UA
dc.subjectхіміяuk_UA
dc.subjectбіологічно-активні сполукиuk_UA
dc.subjectсинтезuk_UA
dc.subjectбіотехнологіїuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectкосметичні засобиuk_UA
dc.subjectбезпека харчових продуктівuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectочищення стічних водuk_UA
dc.subjectконтроль якостіuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectякість харчових продуктівuk_UA
dc.subjectchemical technologiesuk_UA
dc.subjectlight industryuk_UA
dc.subjecttextile industryuk_UA
dc.subjectchemistryuk_UA
dc.subjectbiologically active compoundsuk_UA
dc.subjectsynthesisuk_UA
dc.subjectbiotechnologyuk_UA
dc.subjectfood additivesuk_UA
dc.subjectfood additivesuk_UA
dc.subjectcosmeticsuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.subjectstandardizationuk_UA
dc.subjectcertificationuk_UA
dc.subjectwastewater treatmentuk_UA
dc.subjectquality controluk_UA
dc.subjectfood technologiesuk_UA
dc.subjectfood qualityuk_UA
dc.titleНауково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeScientific and practical developments of young scientists in the chemical, food, and perfumery and cosmetic industriesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.